Vendi ideal i shijeve tuaja Begi Lounge Restaurant kujdeset që banorët të hanë një darkë unike (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Përfundimi i mbrëmjes së spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova ka rezultuar më shtrimin e një super darke të përgatitur nga Begi Lounge Bar.

‘Nysat’ kanë nisur të shijojnë ushqimet plot shije e të servuara me plot delikatesë menjëherë pasi Prime përfundoi.

Një darkë e mirë ishte më se e domosdoshme pas një natë goxha emocionuese, tensionuese e voluminoze.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/vendi-ideal-i-shijeve-tuaja-begi-lounge-restaurant-kujdeset-qe-banoret-te-hane-nje-darke-unike-video/