Vedati, Julianës: Më ke ofenduar, më ke përmendur edhe çikat (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Sonte Vedati dhe Juliana e patën një darkë për të diskutuar dhe sqaruar me njëri-tjetrin.

Vedati i tha Julianës: “Ke deformime emocionale të brendshme që njerëzit, ke qejf ti bësh horë, dhe ti ngacmosh me fjalë”.

“Dje më ke ofenduar, më ke përmendur edhe çikat”.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-julianes-me-ke-ofenduar-me-ke-permendur-edhe-cikat-video-2/