Vedati gjen një letër emocionuese në rrobat e tij (VIDEO)

2023-01-24

Big Brother Vip Kosova Banoret

Teksa o rregullonte rrobat e tij në njërin nga dollapët e shtëpisë, Vedat Bajrami, gjeti një letër emocionuese.

Vajzat e tij kanë lënë një mesazh brenda rrobave të tij dhe këtë nuk e ka ditur aktori.

Me ta parë atë, Vedati u emocionua pasi në të shkruante “Të duam babi”, njofton Klankosova.tv.

Ndiqni momentin.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-gjen-nje-leter-emocionuese-ne-rrobat-e-tij-video/