Vedati e bëri pjesë të “Trekëndëshit të Bermudës”, Mbresa i reagon (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Pasi që Vedati e bëri pjesë të “Trekëndëshit të Bermudës”, Mbresa ka reaguar ndaj kësaj deklarate.

Ajo ka cekur disa pjesë kur është ndjerë e ofenduar nga Vedati, si dhe mohon të jetë pjesë e trekëndëshit.

“Nuk kisha dashtë me më fut në trekëndësh me askënd. Unë kam reaguar vetëm për Melisën dhe e dyta në darkën e nominuarve kur ke folur për përzgjedhjet e banorëve, jam ndjerë e ofenduar”, ka thënë Mbresa.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/vedati-e-beri-pjese-te-trekendeshit-te-bermudes-mbresa-i-reagon-video/