“Ti e ke shfrytëzuar njohjen që e kem pasë jashtë”, përplasen Andi dhe Mbresa (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Andi dhe Mbresa kanë debatuar me njëri-tjetrin se pse mendojnë të largohen nga shtëpia e Big Brother Vip Kosova.

Andi i tha asaj se ajo që nga momenti që ka hyrë brenda BBVK-ës e ka përdorur për lojë njohjen që ata të dy e kishin jashtë.

Këtë gjë e mohoi Mbresa, duke i thënë se këtë gjë e ka bërë ai.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/ti-e-ke-shfrytezuar-njohjen-qe-e-kem-pase-jashte-perplasen-andi-dhe-mbresa-video/