“Të kemi zbuluar, të kemi zhveshë”, përplasen Artani dhe Juliana (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Përplasjet në mes të banorëve sa vijnë e shtohen me të afruar edhe nata e madhe finale.

Sonte pati përplasje edhe në mes të Artanit e Julianës.

“Të kemi zbuluar, të kemi zhveshur”, u shpreh Artani.

Source:
https://klankosova.tv/te-kemi-zbuluar-te-kemi-zhveshe-perplasen-artani-dhe-juliana-video/