“Suksese të gjithëve”, Arta, Ana, Fisi dhe Ganja përshëndeten me finalistët (VIDEO)

2023-03-13

Big Brother Vip Kosova Banoret

Ana, Arta, Fisi dhe Ganja sot i kanë përshëndetur finalistët e Big Brother Vip Kosova pas qëndrimit 24 orësh të tyre në shtëpinë më të madhe në vend.

Derisa u përshëndetën me finalistët ata të gjithë u emocionuan.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/suksese-te-gjitheve-arta-ana-fisi-dhe-ganja-pershendeten-me-finalistet-video/