“Studio Lena” përkujdeset për pamjen e banorëve në Prime të sotëm (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother Vip Kosova Banoret

Konkurrentët e Big Brother VIP Kosova duket se do të shkëlqejnë në natën gjysmëfinale të sotme të këtij formati televiziv.

‘Nysat’ sonte do të paraqiten me dukje të veçanta, derisa për grimin dhe flokët e tyre është përkujdesur “Studio Lena”.

Gjatë natës së sonte Prime, do të përzgjidhen finalistët zyrtarë të edicionit të parë të Big Brother VIP Kosova.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/studio-lena-perkujdeset-per-pamjen-e-banoreve-ne-prime-te-sotem-video/