Stresi: “Kam nevojë për psikologen më të mirë në Prishtinë kur të dal” – Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Stresi me drejtim kah kamera, ka kërkuar nga qytetarët e Prishtinës, t’ia gjejnë psikologen më të mirë të qytetit.

“Kam nevojë që kur të dal nga këtu, të më gjeni psikologen më të specializuar, më të respektuar dhe më të mirë të Prishtinës”, tha Stresi.

Source:
https://klankosova.tv/stresi-kam-nevoje-per-psikologen-me-te-mire-ne-prishtine-kur-te-dal-big-brother-vip-kosova-video/