“S’o ka më merr kurrkush, kam mbet pa martu”, banorët diskutojnë për martesën – Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Një ndër diskutimet e së shtunës mes banorëve ishte edhe tema e martesës. Stresi, Arta, Himena, Atdheu, Mbresa dhe Artani ishin të përfshirë në këtë bisedë.

Gjatë bisedës, Atdheu tha që nuk është i martuar.

“S’o ka më merr kurrkush, kom met pa martu”, tha ai, ndërkohë që Stresi i tha që s’di çfarë t’i thotë për atë pjesë.

Pastaj, Stresi, meqenëse i martuar, por i ndarë, dha këshilla se për një martesë të suksesshme duhet të jesh besnik dhe i ndershëm, si mungesë e tij në lidhjen martesore.

Atdheu pranoi se është i ndershëm kur dashurohet, përndryshe nuk garanton.

Source:
https://klankosova.tv/so-ka-me-merr-kurrkush-kam-mbet-pa-martu-banoret-diskutojne-per-martesen-big-brother-vip-kosova-video/