Restorant “Fishop” përkujdeset për darkën e banorëve pas Prime (VIDEO)

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

Përfundimi i mbrëmjes së spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova ka rezultuar më shtrimin e një super darke të përgatitur nga restorant Fishop.

‘Nysat’ kanë nisur të shijojnë ushqimet plot shije e të sërvirura me plot delikatesë menjëherë pasi Prime përfundoi.

Një darkë e mirë ishte më se e domosdoshme pas një natë goxha emocionuese, tensionuese e voluminoze.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/restorant-fishop-perkujdeset-per-darken-e-banoreve-pas-prime-video/