https://klankosovaPjesa e parë e nominimeve – kush kë e nominoi sonte? (VIDEO).tv/mos-prek-ne-familje-nuk-ka-te-ndalur-perplasja-e-stresit-me-artanin-video/

2023-01-23

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë natës së sotme të spektaklit Prime së Big Brother VIP Kosova, banorët e kanë zhvilluar procedurën e nominimeve, ndërsa kanë dhënë dy emra nga kasti i konkurrentëve, bashkëngjitur me dy arsye.


Atdheu ka nominuar Vivien dhe Mbresën.

Vivien ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Andi ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Xhuli ka nominuar Vivien dhe Mbresën.

Mbresa ka nominuar Vivien dhe Artën.

 

Source:
https://klankosova.tv/pjesa-e-pare-e-nominimeve-kush-ke-e-nominoi-sonte-video/