Pesë finalistët e BBVK marrin dhuratë bileta fluturimi kthyese nga “Illyrian Eagle” (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Konkurrentët e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova kanë rezervuar një sërë dhuratash të ndryshme gjatë natës gjysmëfinale të këtij ‘relality show’.

Një prej kompanive më të mëdha që i surprizoi ‘nysat’ ishte edhe ajo e fluturimeve “Illyrian Eagle”, e cila i shpërbleu ata me bileta kthyese falas.

Finalistët do të kenë mundësinë të udhëtojnë pa para, në vendet në të cilat “Illyrian Eagle” operon si kompani.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/pese-finalistet-e-bbvk-marrin-dhurate-bileta-fluturimi-kthyese-nga-illyrian-eagle-video/