“Njëherë në Pejë”, Gresa e pyet Andin se në cilin vend të Kosovës do ta dërgonte – Big Brother VIP (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë bisedës së afërt midis Andit dhe Gresës, ajo tregon se nuk ka vizituar shumë vende në Kosovë.

Gresa e pyet Andin se në cilat vende të Kosovës e kishte dërguar dhe Andi i përgjigjet, duke i thënë në të gjitha. Por, Gresa do të di saktësisht vendet, ku do ta dërgonte.

“Njëherë në Pejë, e mandej kqyrim”, i tha Andi, duke kërkuar edhe nga ajo që ta ftojë në Itali.

Source:
https://klankosova.tv/njehere-ne-peje-gresa-e-pyet-andin-se-ne-cilin-vend-te-kosoves-do-ta-dergonte-big-brother-vip-video/