Nga dhjetë biskota, Artani dështon t’i hajë tetë prej tyre (VIDEO)

2023-01-19

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banori i Big Brother VIP Kosova, Artani ka arritur të hajë vetëm dy nga dhjetë biskotat në sfidën e tyre me qëllim të fitimi të sheqerit në shtëpi.

Kësisoj, Artani në sfidën “Ha biskotat, pa i prekur me duar”, ku ishte pjesë e grupit të parë, bashkë me Andin, Artën, Mbresën dhe Ganen, ka dështuar t’i fusë në gojën e tij, gjithsej tetë biskota.

Për ta parë më në detaje Artanin në “Sfidën e Biskotave”, shikojeni videon në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/nga-dhjete-biskota-artani-deshton-ti-haje-tete-prej-tyre-video/