Momentet më interesante të Brunos brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Bruno është banori i cili është eliminuar sonte nga shtëpia e Big Brother VIP Kosova.

Ai ka pasur momente shumë të bukura dhe interesante brënda kësaj shtëpie.

E këto momente të tij, mund t’i shihni në videon e mëposhtme.

Source:
https://klankosova.tv/momentet-me-interesante-te-brunos-brenda-shtepise-se-big-brother-vip-kosova-video1/