Melisa eliminohet nga Big Brother VIP Kosova

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

Publiku ka vendosur që banorja e cila duhet që menjëherë ta ndërpresë garën për çmimin e madh prej 200 mijë eurosh është Melisa Lleshi.

Melisa ishte e nominuar bashkë me konkurrentë të tjerë përfshirë: Xhulin, Vedatin, Stresin, Mbresën dhe Artanin.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/melisa-eliminohet-nga-big-brother-vip-kosova/