Mc Beka rikthehet me emisionin e tij në Big Brother Vip Kosova, mysafire Juliana (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother Vip Kosova Banoret

Mc Beka është rikthyer me emisionin e tij të mëngjesit edhe sot në Big Brother Vip Kosova.

Kjo pasi ai do të qëndrojë për 24 orë bashkë me Dafinën dhe finalistët e shtëpisë më të madhe në vend.

Mysafiren e parë në emisonin e tij sot e pati Julianën, me të cilën i përshëndetën të gjithë shqiparët anembanë botës.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/mc-beka-rikthehet-me-emisionin-e-tij-ne-big-brother-vip-kosova-mysafire-juliana-video/

Mc Beka rikthehet me emisionin e tij në Big Brother Vip Kosova, mysafire Juliana (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother Vip Kosova Banoret

Mc Beka është rikthyer me emisionin e tij të mëngjesit edhe sot në Big Brother Vip Kosova.

Kjo pasi ai do të qëndrojë për 24 orë bashkë me Dafinën dhe finalistët e shtëpisë më të madhe në vend.

Mysafiren e parë në emisonin e tij sot e pati Julianën, me të cilën i përshëndetën të gjithë shqiparët anembanë botës.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/mc-beka-rikthehet-me-emisionin-e-tij-ne-big-brother-vip-kosova-mysafire-juliana-video/