Lidhje apo njohje? Diskutojnë – Andi, Xhuli, Atdheu, Vivien dhe Stresi (VIDEO)

2023-01-24

Big Brother Vip Kosova

Më të përfolur e momentit, ‘nysat’ e Big Brother VIP Kosova, gjatë natës së sotme kanë diskutuar rreth një teme interesante.

Kësisoj, banorët përfshirë: Andin, Xhulin, Atdheun, Vivien dhe Stresin kanë folur për lidhjet dhe njohjet si dhe detajeve që lidhen me këtë temë.

Disa prej tyre janë shfaqur pro lidhjeve në koherenca të shpejta të njohjes, derisa disa të tjerë kanë preferuar të kundërtën.

Por, cilat ishin mendimet e tyre më saktësisht? E mësoni, duke klikuar në videon e linkut të mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/lidhje-apo-njohje-diskutojne-andi-xhuli-atdheu-vivien-dhe-stresi-video/