Kush do jenë finalistët e BBVK? Olti dhe Anita japin mendimin e tyre (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Opinionistët e Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj dhe Olti Curri kanë dhënë mendimin e tyre se kush do të shkojë në finale.

Olti ka dhënë tre emra, ku përfshihen: Vedati, Xhuli, Stresi.

Ndërkaq, Anita ka dhënë më shumë emra sesa Olti për në finale.

“Stresi, Xhuli, Mbresa, Vedati, me shumë dëshirë edhe Gresën do ta leja aty, edhe Artanin”, është shprehur Anita.

Source:
https://klankosova.tv/kush-do-jene-finalistet-e-bbvk-olti-dhe-anita-japin-mendimin-e-tyre-video/