“Komandante e Dubait”, krijohet situatë dramatike brenda shtëpisë së BBVK-së (VIDEO)

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

Darka e të nominuarve edhe këtë javë ka pasur shumë dinamika.

Një moment dramatik ka qenë mes dy banorëve, Xhulit dhe Vedatit.

“Komandante e Dubait”, ishte shprehja me të cilën Vedati iu drejtua Xhulit dhe shprehja që krijoi një situatë dramatike brenda shtëpisë së BBVK-së.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/komandante-e-dubait-krijohet-situate-dramatike-brenda-shtepise-se-bbvk-se-video/