Kë doni të shpëtoni? Të nominuarit e kësaj jave janë: Stresi, Mbresa, Gresa dhe Xhuli (VIDEO)

2023-01-23

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gjatë mbrëmjes së sotme të spektaklit Prime, banorët e Big Brother VIP Kosova, përpos Vedatit, janë ftuar një nga një në dhomën e rrëfimeve për t’i dhënë dy emra dhe dy arsye për nominimet.

Kësisoj, bazuar në nominimet e banorëve, në nominim automatikisht pos Stresit kanë shkuar edhe tri nga vajzat e kastingut, përfshirë: Gresën, Xhulin dhe Mbresën.

Kë doni të shpëtoni? Votoni duke dërguar SMS me emrin e banorit që ju dëshironi ta shpëtoni nga eliminimi.

Kosovë: 55 556

Shqipëri: 55 557

Maqedoni e Veriut: 141 547

Zvicër: 9292

Gjermani: 44 144

Austri: 0900 506 506

Source:
https://klankosova.tv/ke-doni-te-shpetoni-te-nominuarit-e-kesaj-jave-jane-stresi-mbresa-gresa-dhe-xhuli-video/