Kë doni ta dërgoni në finale?

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Për dallim prej të hënave të tjera, ku banorët do të duhej të nominonin njëri-tjetrin, sonte ndodhi diçka e papritur.

Sonte hapet televotimi me pyetjen “Kë doni ta dërgoni në finale?”.

Brenda shtëpisë më të famshme në vend, kanë mbetur edhe shtatë banorë: Vedati, Mbresa, Juliana, Stresi, Artani, Bruno  dhe Gresa dhe ju do të keni mundësi të votoni për banorin që dëshironi ta dërgoni direkt në finale.

Big Brother VIP Kosova

Source:
https://klankosova.tv/ke-doni-ta-dergoni-ne-finale/