Juliana, Vedatit: A mendon se duhesh me më kërku falje pasi më ke thënë ‘Komandant Dubai’? (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Sonte Vedati dhe Juliana e patën një darkë për të diskutuar dhe sqaruar me njëri-tjetrin.

Ata u sqaruan për shumë fjalë që i thanë njëri-tjetrit.

“A mendon se duhesh me më kërku falje pasi më ke thënë ‘Komandant Dubai’?”, i tha Juliana, Vedatit.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/juliana-vedatit-a-mendon-se-duhesh-me-me-kerku-falje-pasi-me-ke-thene-komandant-dubai-video/