“Ishalla po rrijmë deri në finale”, Vedati shpreson se do jetë në finale me Artanin (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother Vip Kosova Banoret

Vedati sot ka biseduar me Artanin për gjëra të ndryshme që janë duke i përjetuar sa janë brenda Big Brother Vip Kosova.

Ai i tregoi atij se është mërzitur për t’i parë vajzat e tij, dhe se i kishte parë edhe në ëndërr.

Ndër tjera, humoristi i tha Artanit se dëshiron që të jetë në finale me të.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/ishalla-po-rrijme-deri-ne-finale-vedati-shpreson-se-do-jete-ne-finale-me-artanin-video/