“Hiqmi këto gjeste, po këndon me kunja”, Gresa, Andit (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother Vip Kosova Banoret

Gresa dhe Andi sot e patën një përplasje të ashpër, e cila iu vazhdoi për një kohë të gjatë.

Gresa i tha Andit se ai i hedh kunja pas debateve që kanë.

“Hiqmi këto gjeste, po këndon edhe me kunja vazhdimisht”, ka thënë Gresa.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/hiqmi-keto-gjeste-po-kendon-me-kunja-gresa-andit-video/