“Hajde qitu bojna llaf”, Mbresa e fton Atdheun të bashkohet me të, Xhulin e Himenën (VIDEO)

2023-01-21

Atdheu 1.jpg

Mbresa, Xhuli dhe Himena kanë kaluar pak kohë së bashku sonte.

Ndërkaq, Mbresa e ka ftuar edhe Atdheun që të qëndrojë me to, përcjell Klankosova.tv.

“Hajde qitu bojna llaf”, i është drejtuar Mbresa, Atdheut.

Source:
https://klankosova.tv/hajde-qitu-bojna-llaf-mbresa-e-fton-atdheun-te-bashkohet-me-te-xhulin-e-himenen-video/