Getinjo, Vivien e Shota rikthehen në shtëpia (VIDEO)

2023-03-14

Big Brother Vip Kosova Banoret

Getinjo, Viviven dhe Shota janë ish-banorët më të rinj që janë futur sërish në shtëpinë e Big Brother Vip Kosova për të qëndruar për 24 orë.

Pesë finalistët kur i panë ish-banorët u entuziazmuan shumë, menjëherë i përqafuan dhe iu uruan mirëseardhje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/getinjo-vivien-e-shota-rikthehen-ne-shtepia-video/