Edhe një herë tjetër, Andi i thotë Gresës “ta ha gojën” (VIDEO)

2023-01-19

Big Brother Vip Kosova Banoret

Përderisa disa prej banorëve të Big Brother VIP Kosova, përfshirë: Artën, Artanin, Gresën dhe Andin, po hanin pasta, ky i fundit nuk i ka ndalur ngacmimet e ëmbla karshi modeles kosovare me reputacion në Itali.

Kësisoj, derisa Andi i thotë Gresës – “Të bëftë mirë”, ai shtoi edhe diçka tjetër.

“Të bëftë mirë, ta ha gojën”, i ka thënë Andit, Gresës.

Por, si shkoi biseda e tyre? Kuptojeni, duke shikuar videon në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/edhe-nje-here-tjeter-andi-i-thote-greses-ta-ha-gojen-video/