“E ke shfrytëzuar Vedati, Melisën, Stresin, Julianën, mua dhe Gresën për lojë”, Andi – Mbresës (VIDEO)

2023-03-05

Big Brother VIP Kosova

Andi i ka treguar Mbresës mendimin e tij se pse ajo duhet të largohet nga shtëpia e Big Brother Vip Kosova.

Ai i ka thënë se ajo është intrigantja më e madhe brenda shtëpisë.

“E ke shfrytëzuar Vedati, Melisën, Stresin, Julianën, mua dhe Gresën për lojë”, ka thënë Andi.

Ndiqni videon më poshtë për më shumë detaje.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/e-ke-shfrytezuar-vedati-melisen-stresin-julianen-mua-dhe-gresen-per-loje-andi-mbreses-video/