Dëgjon ezanin, Stresi i lutet Zotit (VIDEO)

2023-01-21

Big Brother Vip Kosova Banoret

Teksa po qëndronte shtrirë në kolltuk, Stresi dëgjoi ezanin.

Menjëherë është ulur dhe ka filluar që t’i lutet Zotit, përcjell Klankosova.tv.

“Vetëm ti e di kush ka nderë o Zot”, është shprehur Stresi, pas përfundimit të lutjes.

Source:
https://klankosova.tv/degjon-ezanin-stresi-i-lutet-zotit-video1/