“Comodita Home” organizon një aktivitet për pesë finalistët e Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

2023-03-11

Big Brother Vip Kosova Banoret

Brendi i famshëm internacional “Comodita Home” ka organizuar një aktivitet interesant për finalistët e Big Brother VIP Kosova.

Kësisoj, ‘nysat’ të udhëzuar nga menaxherët e prodhimit të “Comodita Home”, do të rregullojnë dy dyshekë hibrid.

“Comodita Home, brendi i njohur internacional me një gamë të gjerë të produkteve shtëpiake ka organizuar një aktivitet për ju si finalistë të Big Brother VIP Kosova”,  u tha në njoftim.

“Bashkë me manxherët e prodhimit të Comoditës, ju do të realizoni rregullimin e dy dyshekëve hibrid”, u tha tutje aty.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/comodita-home-organizon-nje-aktivitet-per-pese-finalistet-e-big-brother-vip-kosova-video/