Cingëron telefoni, Andi “zemërgjerë” zgjedh që finalistët të marrin nga 10 mijë euro (VIDEO)

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

Telefoni ka cingëruar edhe sonte dhe ai që e ka hapur ka qenë Andi.

“Vëllai i Madh” e ka vendosur Andin para një vendimi, se a do të vendos që të gjithë finalistëve t’u ndahen nga 10 mijë euro nga çmimi i madh prej 200 mijë eurosh.

Andi është përgjigjur menjëherë dhe ka zgjedhur finalistët të marrin nga 10 mijë euro.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/cingeron-telefoni-andi-zemergjere-zgjedh-qe-finalistet-te-marrin-nga-10-mije-euro-video/