Banorët e duartrokasin Andin, zgjodhi që nga 200 mijë euro të fituesit, finalistët të marrin nga 10 mijë euro (VIDEO)

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

“Vëllai i Madh” e ka vendosur Andin para një vendimi, se a do të vendos që të gjithë finalistëve t’u ndahen nga 10 mijë euro nga çmimi i madh prej 200 mijë eurosh, gjë të cilën e ka bërë Andi.

Ai ka zgjedhur që finalistët të marrin nga 10 mijë euro, gjë e cila është përkrahur edhe nga banorët.

Ata e kanë duartrokitur Andin, i cili zgjodhi që nga 200 mijë euro të fituesit, finalistët të marrin nga 10 mijë euro.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/banoret-e-duartrokasin-andin-zgjodhi-qe-nga-200-mije-euro-te-fituesit-finalistet-te-marrin-nga-10-mije-euro-video/