“B52” – Pija që fshihet pas energjisë së madhe të ‘nysave’ (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Shumë prej jush mund të keni pasur dyshimet e juaja mbi energjinë e madhe të banorëve të Big Brother VIP Kosova gjatë gjithë kësaj kohe që ata janë mbyllur aty brenda.

Por, ne ua zbulojmë sekretin, ngase prej më shumë se 90 ditëve, në shtëpinë më të ndjekur në vend e më gjerë, atë të “Vëllait të Madh”, banorët janë shërbyer në mënyrë konstante me pije energjike “B52”.

Pikërisht, pija energjike holandeze “B52” mund të jetë ndër faktorët që ‘nysat’ të jenë në kaq super formë, për një kohë relativisht të gjatë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/b52-pija-qe-fshihet-pas-energjise-se-madhe-te-nysave-video/