Auto Salloni shqiptar në Zvicër, “Muji Autocenter” me dhurata për fëmijët e Artanit dhe banorët e tjerë (VIDEO)

2023-03-10

Big Brother VIP Kosova

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Artani gjatë natës së sotme gjysmëfinale të këtij spektakli televiziv, është befasuar me një porosi nga miqtë e tij më të ngushtë, dhe jo vetëm.

Për Artanin në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova kanë arritur disa dhurata interesante me lodra unike për fëmijët e tij, nga Auto Salloni shqiptar në Zvicër – “Muji Autocenter”, për fëmijët e tij.

Artani është treguar falënderues, derisa i ka marrë dhuratat me vete në sallonin e shtëpisë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/auto-salloni-shqiptar-ne-zvicer-muji-autocenter-me-dhurata-per-femijet-e-artanit-dhe-banoret-e-tjere-video/