Artani përplaset me Stresin: Mbrëmë e vërtetove se je nën direktivat e Xhulit (VIDEO)

2023-03-04

Big Brother Vip Kosova Banoret

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Artani në një bisedë që kishte me Stresin, i ka thënë këtij të fundit se ka dalë keq në sytë e audiencës në një moment në spektaklin e mbrëmshëm Prime.

Artani ka thënë se Stresi brenda shtëpisë së “Vëllai të Madh” është duke funksionuar “nën direktivat e Xhulit”.

“Dje ke rënë shumë keq. E ke vërtetuar që je nën direktiva të Xhulit, me anë të shenjave të gishtërinjve”, i ka thënë Artani, Stresit pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/artani-perplaset-me-stresin-mbreme-e-vertetove-se-je-nen-direktivat-e-xhulit-video/