Artani në krah të Vedatit teksa komentojnë fjalët e Julianës (VIDEO)

2023-03-06

Big Brother VIP Kosova

Përplasja ndërmjet Julianës dhe Vedatit vazhdoi e u komentua edhe në fundjavë.

Para banorëve sonte u shfaq një përmbledhje e Artanit e Vedatit, teksa komentonin fjalët e Julianës kundrejt aktorit të “Stupcave”.

Artani në atë klip u pa duke ia “mbajtur krahun” gjithë kohës Vedatit.

Source:
https://klankosova.tv/artani-ne-krah-te-vedatit-teksa-komentojne-fjalet-e-julianes-video/