Arta drejtuar Himenës: Durim, kur flet dikush tjetër, kjo është mungesë respekti (VIDEO)

2023-01-22

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banorja e “Big Brother VIP Kosova”, Arta gjatë mëngjesit të sotëm i ka adresuar një kritikë konkurrentes së saj, Himenës.

Sipas Artës, “Himena nuk po është e durueshme derisa të tjerët janë duke folur dhe bën ndërhyrje të kohëpaskohshme”.

“Himena të lutëm, a mund të të lus diçka? Kur ta shohësh që dikush është duke komunikuar, prit veç pak, durim. Se ti je e re, mund të presësh një sekond. Kjo është mosrespekt”, i ka thënë Arta, Himenës pos tjerash.

Por, si iu përgjigj Himena kësaj kritike të Artës? Kuptojeni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/arta-drejtuar-himenes-durim-kur-flet-dikush-tjeter-kjo-eshte-mungese-respekti-video/