Anita-Vedatit: I ke nënçmuar vajzat në BBVK , Vedati e kundërshton (VIDEO)

2023-03-03

Big Brother VIP Kosova

Opinionistja e BBVK-së, Anita Haradinaj, e ka komentuar përplasjen mes Xhulit dhe Vedatit.

Ai i ka thënë Vedatit që i ka nënçmuar vajzat në Big Brother VIP Kosova.

“Vedat në vazhdimësi, jo vetëm me Xhulin, por me të gjitha vajzat aty brenda, ti ke folur me nënçmim”, i është drejtuar Anita, Vedatit.

E Vedati e ka kundërshtuar një gjë e tillë, duke thënë se i ka përkrahur ato.

“Unë i përkrahi veç nuk e paske parë hiç Big Brotherin”, është shprehur Vedati.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Source:
https://klankosova.tv/anita-vedatit-i-ke-nencmuar-vajzat-ne-bbvk-vedati-e-kundershton-video/