Andi ha vetëm katër nga dhjetë biskotat e “Vëllait të Madh” (VIDEO)

2023-01-19

Big Brother Vip Kosova Banoret

Banori i Big Brother VIP Kosova, Andi nuk është treguar edhe aq i suksesshëm në “Sfidën e biskotave”, teksa ka arritur të hajë vetëm katër nga 10 biskotat.

Andi, i cili ishte pjesë e grupit të parë bashkë me Ganen, Artanin, Mbresën dhe Artën, ka dështuar t’i fusë në gojë plot gjashtë biskota.

Për ta parë më në detaje lojën e Andit me qëllim të fitimit të sheqerit, shikojeni videon në linkun e mëposhtëm.

Source:
https://klankosova.tv/andi-ha-vetem-kater-nga-dhjete-biskotat-e-vellait-te-madh-video/